dilluns, 9 d’octubre del 2017

L’AFA PRESENTA “VIURE”


El divendres 6 d’octubre la nostra Agrupació Fotogràfica va presentar a la sala d’exposicions del Centre Cultural Calisay, davant d’un centener de persones, el seu darrer treball fotogràfic: VIURE.
Amb aquesta exposició s’ha volgut donar un salt endavant, passant del realisme de les darreres exposicions al conceptualisme d’aquesta. A partir d’uns conceptes molt concrets de diverses etapes de la vida, es va demanar als fotògrafs que els interpretessin d’una forma emocional, subjectiva, que reflectís els seus records, els seus sentiments, els seus pensaments.
L’interessant resultat dels 19 fotògrafs participants en el projecte, una cinquantena d’imatges, es presenten en uns núvols d’imatges segons el concepte envoltant una escultura representativa del tema. És molt curiós veure com les imatges, completament diferents una de les altres, vistes juntes expliquen perfectament qualsevols dels conceptes treballats: infantesa, adolescència, amor, feina, pèrdua i relleu.
Si encara no ho heu fet us recomanem anar-la veure, comentar-la i, tal com diu el text inicial, pensar quina podria haver sigut la vostra fotografia per a cadascun del conceptes.

Horari de visita:
Sala d’exposicions del C.C.Calisay – Arenys de Mar
Del 6 al 29 d’octubre de 2017
Divendres de 6 a 2/4 de 9 del vespre
Dissabtes, diumenges i festius d’11 a 1 del migdia i de 6 a 2/4 de 9 del vespre.
Dimarts 10 d’octubre de 7 a 8 del vespre.

Visita guiada: dissabte 28 d’octubre a les 7 de la tarda.



 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada