dilluns, 30 d’octubre del 2017

L'ÈXIT DE "VIURE"






Gairebé 800 persones han visitat l’exposició “Viure” que la nostra Agrupació ha presentat durant el mes d’octubre a la sala d’exposicions del C.C.Calisay. Un èxit molt important tenint en compte que en aquesta ocasió s’ha deixat de banda les imatges realistes per donar pas a fotografies que expliquessin conceptes: infància, adolescència, amor, feina, pèrdua i relleu. Un salt important que els nostres participants han hagut de fer en la forma de treballar la fotografia. Els visitants han mostrat la seva sorpresa tant per l’evocació que els produïen les imatges com per la forma de presentar-les, portant-los en moltes ocasions a buscar la seva fotografia dels seus records.
El darrer dissabte de l’exposició dos dels Comissaris de la mostra varen oferir una visita guiada explicant la gènesi de la mostra i totes les fases de construcció del seu discurs.
Esperem que aquest hagi sigut un primer pas per seguir aprofundint i reflexionant sobre tot el que es pot explicar mitjançant les fotografies.
Agraïm des d’aquí l’esforç del fotògrafs participants, dels comissaris, de la gent que ha visitat l’exposició i el recolzament que ens ha ofert l’Ajuntament d’Arenys de Mar.
Moltes gràcies i fins l’any vinent.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada